martes, 13 de noviembre de 2012

Eventos: 24de noviembre, ruta por el PN del Turia. 17 de novembre, jornada formativa Projecte Rius


Conoce las Rutas del Parc Natural del Turia. Ruta interpretativa del Parque Fluvial del Turia.
Día: Sábado 24 de noviembre.
Hora de inicio: 09.00 h
Retomamos las jornadas "Conoce las Rutas del Parque Natural del Turia". Vamos a recorrer la Ruta interpretativa del Parque Fluvial del Turia, recorrido de 12 kilómetros y dificultad media, por la ribera del Río Turia, donde visitaremos los miradores al río y disfrutaremos del paisaje otoñal de un ecosistema de ribera.
 La inscripción es gratuita, enviando sus datos personales al correo electrónico parque_turia@gva.es o en el teléfono 660127250. Plazas limitadas.

---------------------------------------------------------------------------------

JORNADES FORMATIVES DEL PROJECTE RIUS


FUNDACIÓ LIMNE

Assistència gratuïta, aforament limitat

Dia: 17 Novembre 2012
Duració: De 10 a 14.30h aprox.
Lloc: Sala Cavanilles del Jardí Botànic i eixida pràctica amb autobús
Inscripció: degut al caràcter limitat de les places, cal inscriure's enviant un e-mail a limne@limne.org o cridant a 963156841/635475706.


Emmarcat al "Projecte Rius" la Fundació Limne organitza aquestes Jornades formatives, en col·laboració amb el Jardí Botànic, que conviden a tothom interessat a la conservació dels rius a participar.

Així, el pròxim dissabte 17 de novembre, els assistents podran gaudir d'una jornada teorico-pràctica per aprendre o repassar la metodologia d'inspecció, avaluar l'estat de salut dels rius i si estan interessats, passar a formar part del grup de voluntaris.

El principal objectiu de Projecte Rius és fomentar la participació activa de la societat en la conservació i millora dels nostres rius mitjançant l'educació i el voluntariat ambiental.

Més informació a:
www.limne.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario