lunes, 26 de noviembre de 2012

Eventos: Actividades de diciembre para jóvenes del Ayuntamiento de Valencia. Campanya de reciclatge de la Universitat de València (del 26 al 29)


Hoy 26 de noviembre se abre el plazo para las actividades del mes de diciembre que  organiza el Ayuntamiento de Valencia, y el 17 de diciembre para las de enero. La mayoría de ellas son gratuitas.
Las puedes consultar en: 

--------------------------------------------------------------
La Universitat de València acull des del pròxim dilluns 26 fins al 29 de novembre la campanya ‘Nada por aquí, mucho por allá’, destinada a fomentar el reciclatge dels residus d’aparells electrònics i elèctrics (RAEE). Consistirà en un mostrador en el qual un parell de mags faran trucs i es facilitarà a l’estudiantat informació sobre com desfer-se d’aquests residus. Els actes seran en els tres campus de la Universitat, entre les 10 i les 14 hores, i per les vesprades des de les 14:30 fins les 18 hores.
També està previst que participen dos educadores per a traslladar informació a l’estudiantat sobre el mode de gestionar els residus d’aparells elèctrics i electrònics, i es regalaran detalls de la campanya. Cinc panells explicaran els beneficis del reciclatge d’aquests residus (en què es converteixen després) i els prejudicis de no gestionar-los bé.
Està previst que els actes comencen al Campus dels Tarongers dilluns 26 entre els Aularis Nord i Sud i dimarts 27 enfront de l’Aulari Oest. Pel que fa al Campus de Blasco Ibáñez, dimecres 28 pel matí la campanya estarà al vestíbul de la Facultat de Geografia i Història. Per la vesprada en el vestíbul de la Facultat de Psicologia. Respecte del Campus de Burjassot, la campanya Nada por aquí, mucho por allá, serà dijous 29 pel matí en l’Aulari Interfacultatiu i per la vesprada enfront de la cafeteria central.
Aquesta iniciativa s’està desenvolupant a l’àrea metropolitana de València, i està organitzada pels Sistemes Integrats de Gestió d’aquests residus i l’Entitat Metropolitana de Tractament de Residus (EMTRE).
Nada por aquí, mucho por allá està centrada en el reciclatge dels residus generats als domicilis particulars.

No hay comentarios:

Publicar un comentario