martes, 5 de abril de 2011

Concurs de l'Aula del Cel. 1er i 2n d'ESO

A banda de que durant la setmana cultural i des del departament de Llengües tots els alumnes de 1er i 2n d'ESO aneu a treballar uns micro-relats relacionats amb el món de l'astronomia, vos proposem des del departament de Ciències altres dos modalitats:

- Disseny per ordinador de dibuixos de constel•lacions, planetes, galàxies,naus espacials,....Els dibuixos deuran imprimir-se a paper en format A3 o A4 i acoblats a un suport dur com per exemple cartó-ploma o cartolina. Cada dibuix anirà acompanyat d’una explicació del que s’ha volgut representar. No s’admetran dibuixos o imatges baixats de la xarxa, han de ser originals fets en qualsevol programa informàtic de dibuix.

- Fotografies de rellotges de Sol de la vostra comarca amb la corresponent explicació d’ubicació, tipus de rellotge i funcionament. Les fotos s’entregaran en paper fotogràfic i han d'anar muntades sobre un suport dur com ara cartó-ploma o una cartolina de 29x39 cm amb l’explicació baix de la fotografia. La mida de les fotografies pot ser de 21x21 cm. o 21x30 cm.

Si voleu participar en alguna d'estes dos modalitats, la data límit d'entrega és el dimarts 3 de maig.

No hay comentarios:

Publicar un comentario