lunes, 25 de abril de 2011

Notícies dilluns 25 d'abril

Primer capítol de la sèrie Gents del Desenvolupament, de la Coordinadora de ONG per al Desenvolupament. Esta és la història de Jasmina, una doctora africana que treballa en una ONG per al Desenvolupament. Vos deixem amb ella... "Jasmina. La seua vida és la medicina.




Hui, Dia Mundial contra el Paludisme,:



La malaria más rebelde; Coto al DDT para frenar la malaria; i Las picaduras de mosquito también pueden proteger. També és notícia: Zimbabue: 12.000 niños mueren cada año de hambre; La OCDE busca cambiar la escala nuclear para distinguir Fukushima y Chernóbil; Chernóbil + Fukushima, nucleares a la UVI; Demà es cumplixen 25 anys: “¿Qué pasó a Chernóbil?";



Avistan una ballena jorobada y seis rorcuales frente a las costas de Sagunto; Descubren el ingrediente en la jalea real que convierte a una abeja en reina; i Los perros saben a quién pedirle comida.

Este pròxim divendres s'estrena en els cines de tota Espanya el documental "Bebés" en el que seguim la vida de quatre xiquets de quatre països distints i com són criats en funció del seu entorn social i cultural:



No hay comentarios:

Publicar un comentario