viernes, 23 de septiembre de 2011

Eventos: Mañana día 24 jornada de puertas abiertas en el Metro. Exposiciones S.O.S Paisajes del mar y Cerámica y Naturaleza.


FGV abrirá sus instalaciones de València Sud el sábado día 24 con motivo del “Día Europeo sin Coche”

La programación comenzará a las 11 horas y concluirá a las 14 horas

Se ofrecerán actividades musicales, infantiles y visitas al Puesto de Mando, talleres y trenes

Se sortearán 1.000 viajes de la red de Metrovalencia entre los asistentes

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) organizará este sábado una jornada de Puertas Abiertas en sus instalaciones de Metrovalencia con motivo de la Semana de la Movilidad y el Día Europeo sin Coche que se celebran hoy.

De esta manera, FGV se suma a la celebración de dichas efemérides promocionando el uso del transporte público, como alternativa al vehiculo privado, ya que Metrovalencia dispone de un amplio servicio para desplazar a los usuarios por 36 municipios de la provincia de Valencia, de forma rápida y cómoda de acuerdo con los planteamientos de crecimiento sostenible y compromiso social.

Metrovalencia celebrará su jornada de Puertas Abiertas en la sede de València Sud desde las 11 hasta las 14 horas, a la que se sumará el Valencia Basket con distintas actividades.

Los asistentes podrán conocer el funcionamiento de los trenes del parque móvil y visitar los talleres y las instalaciones del Puesto de Mando, punto desde donde se controla toda la red de Metrovalencia. Además, se han organizado actuaciones musicales, diversos talleres educativos y actividades en el aparcamiento de València Sud para los niños, como un circuito de bicicletas, recortables del metro, pintacaras, globoflexia, cuenta-cuentos y magia.

Al finalizar la jornada se conocerá el nombre de los ganadores de hasta mil títulos de transporte de la red de Metrovalencia que se sortearán entre las personas asistentes a la jornada de Puertas Abiertas.

Todos aquellos usuarios que deseen ampliar la información de esta jornada pueden llamar al teléfono 900 46 10 46 de Atención al Cliente de Metrovalencia. Esta información también está disponible en la página web (http://www.metrovalencia.com/).

Visita a nuestras instalaciones
PUESTO DE MANDO
TALLERES L1
VISITA UNIDAD DE METRO
Actividades:
Animación con Magia divertida, cantajuegos y juegos. Bobo, el Payaso Mágico:
- Magia divertida para niños y niñas.
- Cantajuegos con trenecito del metro.
- Juegos con cuerda, globos, etc.

Parque de bicicletas de educación víal
Taller de recortables y pinta pinta del metro
Taller Globoflexia
Taller pinta-caras
Juego diana gigante
Demo del Valencia basket
Actuación grupo Musical DEMENOS


Exposició al Jardí Botànic S.O.S PAISATGES DEL MAR
LES IMATGES MÉS BELLES DE LA COSTA ESPANYOLA

JARDÍ EXTERIOR

Del 21 de setembre al 20 de novembre

HORARI D'APERTURA

A setembre de 10 a 20h, a octubre de 10 a 19h i a novembre de 10 a 18h

ENTRADA GRATUÏTA PER ALS VISITANTS DEL BOTÁNIC

El Jardí Botànic presenta "SOS PAISATGES DE MAR", un projecte de fotografia paisatgística dirigit pel naturalista i fotògraf professional Jose B. Ruiz per posar en valor la urgent necessitat de protegir els llocs de major valor ecològic i paisatgístic de la costa espanyola.

Aquesta exposició, que podreu visitar a l'exterior del Jardí fins al 20 de novembre, ens mostra una selecció de fotografies inèdites dels indrets més bells del litoral sota la corrent purista del "Only Raw", liderada per Ruiz i que recolza la imatge sense retocs, tal i com la càmera la va captar.

Un treball intensiu d'anàlisi i reflexió, que avalua l'estat de la costa espanyola, desenvolupat pel fotògraf durant l'any 2010 amb el suport d'un equip de treball i un comitè assessor multidisciplinari, així com de nombroses organitzacions i institucions tant espanyoles com internacionals. Tots a l'uníson per a evitar la desaparició d'un patrimoni comú destruït, en molts casos per interessos econòmics, que ha estat substituït per passejos marítims, apartaments i platges domesticades i manipulades que mai seran comparables al paisatge natural.

Més informació: blog.paisajesdemar.com



Exposició CERÀMICA I NATURA D'AMPARO BOLUDA

ESTUFA FREDA

Del 20 de setembre al 28 d'octubre

HORARI D'APERTURA

A setembre: de 10 a 14h i de 16 a 20h.

A octubre: de 10 a 14h i de 16 a 19h

ENTRADA GRATUÏTA PER ALS VISITANTS DEL JARDÍ

El Jardí Botànic acull "EL COLADOR D'IDEES", una exposició de ceràmica inspirada en la natura de la mà d'Amparo Boluda.

L'artista ens replanteja l'estructura de la XARXA, tan comú al món natural, des dels teixits cel·lulars d'una planta fins a la mateixa tela d'una aranya, com a metàfora de la societat actual. Una societat plena de xarxes, interconectada que tendeix a la globalització i per tant al pensament generalitzat i a la pèrdua de reflexió i profunditat. Però, -ens comenta Boluda- perquè no utilitzar eixes xarxes com a filtre per a aplegar a allò essencial? les nostres idees. Vols intentar-ho?

El Colador d'idees, una mostra intimista amb peces de gres i porcellana, que ens convida a reflexionar sobre la vida i la natura, apadrinada pel dramaturg valencià Manuel Molins. La trobareu a l'Estufa freda del Jardí Botànic des del 20 de setembre fins al 28 d'octubre.

Amparo Boluda va cursar estudis de filosofia i lletres, però va desenvolupar la seua faceta més artística mitjançant la ceràmica, el paisatgisme i la restauració. Una llarga trajectòria que també la va portar a treballar al cinema i la televisió. Actualment, compagina l'activitat ceràmica amb la docència de tallers i classes de creativitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario