sábado, 28 de septiembre de 2013

Eventos: Demà diumenge, 29 de setembre, tornen les visites guiades gratuïtes al Jardí Botànic

Després de les vacances, tornen les visites guiades gratuïtes al Jardí, per a que no digueu que no coneixeu bé aquest espai verd al centre de la ciutat que és el Botànic de la Universitat de València. I és que com cada últim diumenge de mes, aquest 29 de setembre podreu afegir-vos a les visites guiades gratuïtes dirigides pel Gabinet de Didàctica del Botànic, i que sortiran des de la porta principal del Jardí a les 11 i a les 12h. 
La proposta de les visites guiades pretén que el públic, només abonant l’entrada al Jardí, tinga accés a una passejada guiada pels racons més interessants del Botànic. Aquest Jardí amaga molt més del que sembla, col·leccions de palmeres, plantes endèmiques, hivernacles d’orquídies i falgueres, arbres centenaris, cactus impressionants, rocalles mediterrànies, un umbracle. Però no només pel que fa a les plantes, també l’activitat del Jardí és molt extensa, i va des de la conservació a la didàctica, passant per la divulgació de la ciència i la investigació, detalls que no tothom coneix.
Pel que fa a la resta de la nostra agenda cultural per aquest diumenge, vos animem a visitar l'exposició "REHOGAR", que ha transformat l'antic edifici d'nvestigació del Botànic en una autèntica llar sostenible. I si vos agrada la fotografia de natura, acosteu-vos a "DE BEN A PROP" de Josep Miravet, una mostra de fotografia macro d'artròpodes que ens transportarà fins a tota una selva en miniatura en la sala d'exposicions.
INSCRIPCIÓ EL MATEIX DIA A TAQUILLA:
Els interessats es podran apuntar per ordre d'arribada,  en abonar l'entrada al Jardí en taquilla. Hi hauran dues sessions una a les 11h i una altra a les 12h. No es podrà reservar plaça prèviament ni s'acceptaran grups.

No hay comentarios:

Publicar un comentario