domingo, 8 de septiembre de 2013

Eventos: Exposició fotogràfica al jardí Botànic del 12 de setembre al 13 d'octubre: “De ben a prop”


FOTOGRAFIA DE JOSEP MIRAVET
DEL 12 DE SETEMBRE AL 13 DE OCTUBRE DE 2013
SALA D'EXPOSICIONS DEL JARDÍ BOTÀNIC. ENTRADA GRATUÏTA 
Horari: de dilluns a diumenge de 10 a 20h
Els artròpodes inunden el Botànic amb “De ben a prop”, una magnífica mostra de fotografía macro del biòleg Josep Miravet. Una ullada a aquest diminut univers ple de colors i textures que evoca fragilitat i voracitat al mateix temps.
Un món natural que moltes vegades passa desapercebut, comenta Miravet, i que es revela quant més ens acosten. Escenaris íntims d’aparellament, moments de caça i de lluita plens amb urpes i ullals sanguejants, instantànies sorprenents preses amb una gran dosi de sort i paciència, que convertiran la Sala d’Exposicions del Botànic en una autèntica selva en miniatura.
La mostra compta amb més de 40 fotografies que han estat preses en la seua majoria al Parc Natural de la Serra d’Espadà amb un recorregut guiat per reflexions i textos d'amics propers del fotògraf.
"La iridiscencia de un segundo bastó para congelar el mundo en una orgía de color." A. Hernández.
"Yo te sostengo asida por los pétalos. como te muevas te arrancaré el aroma" Ángel González
Josep Miravet és professor de Biologia i Geologia, amb diverses investigacions en biologia molecular, i compagina la docència amb la seua passió per la fotografia de natura. Podreu visitar aquesta exposició al Botànic fins al pròxim 13 d’octubre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario