viernes, 30 de marzo de 2012

Eventos: 31 de març, coneix els líquens de la Devesa

ELS LÍQUENS DE LA DEVESA
Com tots els mesos, tornem amb una nova proposta de visita guiada gratuïta, a la que tots i totes esteu convidats. Sempre les organitzem el darrer dissabte de cada mes; en aquesta ocasió serà el dissabte 31 de març del 2012.

T'ha cridat l'atenció alguna vegada una paret o un mur amb taques en la superfície, de color negre, marró, taronja o verd? A vegades també apareixen estes taques en troncs d'arbres o teulades de cases velles. Són molses o són líquens?

Sabies que els líquens es formen per associació d'un alga i un fong que mantenen una relació de mutu benefici? Perquè s'han utilitzat i s'utilitzen en l'actualitat els líquens?


T'invitem a descobrir el xicotet, però interessant món dels líquens en el Centre d'Informació del Racó de l'Olla a través d'una xarrada i activitats pràctiques com a observació amb lupa binocular, identificació d'exemplars, etc.

APUNTA'T A ESTA VISITA GUIADA I DESCOBREIX

MÉS SECRETS QUE L’ALBUFERA GUARDA PER A TU!


ELS LÍQUENS DE LA DEVESA
Dissabte 31 de març de 2012

Punt de trobada: Centre d’Informació i Interpretació del Racó de l’Olla

Ctra. del Palmar s/n.

46012 València
Horari: 10:00 a 13:00 h.

PROGRAMA:

10:00 a 13.00 h. – Visita guiada a càrrec de Simón Fos Martín, Doctor en Ciències Biològiques i Tècnic en conservació de Flora.

ORGANITZACIÓ:

- CONFIRMAR L’ASSISTÈNCIA per mitjà de:

Correu electrònic (info@albuferadevalencia.com)

Telèfon: 96 162 80 60 ó 961 61 00 21
- No es tindrà en compte la confirmació d’assistència per mitjà de la pàgina web de Facebook (www.facebook.com/albuferadevalencia)

- En cas de tindre que cancel.lar la visita, vos preguem faciliteu un número de telèfon on poder contactar-vos.

El projecte Seducció Ambiental ofereix una alternativa lúdic-educativa per al darrer dissabte de cada mes. Una visita o itinerari guiat, gratuit i per a totes les edats. En la pàgina web del Projecte www.albuferadevalencia.com o en Facebook http://www.facebook.com/albuferadevalencia podreu trobar tota la informació de cada ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario