lunes, 5 de marzo de 2012

Notícies dilluns 5 de març. Dia Mundial de l'Eficiència Energètica.

El Dia Mundial de l'Eficiència Energètica (World Energy Efficiency Day) se celebra tots els anys el 5 de març. És una data propícia per a reflexionar sobre l'ús racional que li donem a l'energia, i actuar en conseqüència. El concepte 'eficiencia energética' es referix bàsicament a fer un bon ús de l'energia per a intentar de frenar el canvi climàtic. A això contribuïx el desenrotllament d'energies renovables i la utilització de transports menys agressius amb el medi ambient. L'eficiència energètica no implica renunciar a la qualitat de vida, la qual cosa suposa és l'obtenció dels mateixos béns i servicis energètics emprant per a això menys recursos. Açò s'aconseguix amb la millora dels processos, la cogeneració, el reciclatge, l'ús de productes menys contaminants i un consum intel•ligent (usar només aquella energia que efectivament utilitzarem).



Avisos per vent:

Avisos per onatge:

Hui:

Estado Mundial de la Infancia 2012: ciudades y niños; Intermón Oxfam defiende que se puede acabar con la pobreza sin aumentar la presión sobre el medio ambiente; Mucha pista para tan poca nieve; Estrenduosa y a oscuras, así fue la ruptura del glaciar Perito Moreno; Energía nuclear sin los peligros; Niños y monos aprenden de manera diferente; Bioparc: Alta cocina para animales; Robots voladores, baterías líquidas y espías que parecen un colibrí; Inventan una pistola que te deja mudo;

Centenario del nacimiento de Alan Turing; La Cassini detecta aire fresco en una luna de Saturno; Británicos creen haber visto el paso de un “meteorito”; Curiositats: ¿Por qué el queso suizo tiene huecos?; i '¿Marihuana?... No me acuerdo'.





Why we need to transform the EU's Common Fisheries Policy (CFP) from WWF on Vimeo.



MSY, get it right from WWF on Vimeo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario