jueves, 13 de enero de 2011

El Jardí­ Botànic amplia i facilita l'entrada als visitants

El Jardí­ Botànic de la Universitat de València celebra l'Any Internacional dels Boscos, que tindrà lloc al llarg de 2011. Amb aquest motiu, s'està preparant una sèrie d'activitats commemoratives i alguns canvis destinats a facilitar l'entrada del visitants a aquest espai botànic, considerat el bosc més antic de la ciutat de València.



Aquestes mesures, vigents des del passat dia 1 de gener de 2011, s’estrenen amb l’obertura al públic en dilluns, dia de la setmana en què romania tancat per qüestions de seguretat, durant els treballs de manteniment del Jardí. També s’allarga el temps d’obertura dels hivernacles, que podran ser visitats durant tot el dia en jornada partida, i s’amplia els dies d’entrada gratuïta. Si fins ara solament el Dia de la Ciència (al voltant del 20 de novembre) era de lliure accés, l’any 2011 el Jardí obrirà de manera gratuïta els dies de l’Arbre (30 de gener), dels Museus (18 de maig), de la Diversitat Biològica (22 de maig), del Medi Ambient (5 de juny).

D’altra banda, per a facilitar l’accés al llarg de tot l’any als visitants més fidels, el Jardí Botànic oferirà, a partir del pròxim mes de febrer, diferents tipus d’abonament: passes mensuals, semestrals o anuals i determinats privilegis per als posseïdors d’aquests últims: informació puntual sobre les activitats del Jardí, reserva d’entrades per als concerts, descomptes a la tenda, etc. Aquests abonaments permetran un important estalvi als visitants habituals del Jardí.

Per últim, el Botànic ha previst prestar especial atenció als col·lectius amb més dificultats d’accés al Jardí, tot augmentant els casos tant d’entrada gratuïta com de descomptes fins al 50%.

D’aquesta manera els preus d’accés al Botànic a partir del 1 de febrer quedaran de la següent manera: entrada ordinària: 2 €; abonament per a 10 visites: 10 €; passe mensual: 15 €; passe semestral: 35 €; passe anual: 60 €. L’entrada serà gratuïta per a menors de 7 anys, estudiants universitaris, pensionistes i persones amb discapacitat absoluta i el seu acompanyant.

Tindran descompte del 50% en l’entrada ordinària les persones aturades, les famílies nombroses i els estudiants no universitaris, posseïdors del carnet jove, els professors de primària, secundària i universitat, i els grups organitzats de més de 10 persones.

Font: Universitat de València

No hay comentarios:

Publicar un comentario