domingo, 2 de enero de 2011

Eventos: 12 de gener Presentació del llibre 'El lladre de cervells' al Museu de les Ciències


Si vols conéixer el recorregut que du a terme un virus de refredat pel teu propi cos, o com en no molt podràs introduir-te en un escàner cerebral que detecta mentides. Si vols identificar les hormones responsables de què t'enamores o observar cucs de huit caps i rates que corren només quan llum blava activa les seues neurones, t'invitem que acudisques el 12 de gener a les 18:00 hores a la Sala Polivalent del Museu.

Pere Estupinyá, un dels grans divulgadors científics de l'actualitat i autor del llibre acabat de publicar El lladre de cervells et donarà algunes claus per a entendre estos i altres fenòmens apassionants.

Estupinya, blogger de referència i únic espanyol que ha participat en el Programa Knight Knight Science Journalism Fellowships, ha tingut l'oportunitat única de conviure amb algunes de les ments més brillants del moment que treballen en el mític Massachusetts Institute of Technology (MIT), verdadera punta de llança a nivell mundial en investigació i innovació en què es pot imaginar i conéixer el que encara ningú ha plantejat en l'àmbit de la ciència i la tecnologia. En esta activitat tindràs ocasió de compartir amb ell i en primera persona algunes de les seues experiències i anècdotes més sucoses com autèntic “lladre de cervells”. A més, si portes el teu exemplar del llibre l'autor t'ho firmarà amb una dedicatòria personalitzada.

Entrada gratuïta/Aforament limitat
Accés porta oest Museu de les Ciències
És necessari inscripció prèvia.
Més informació a: http://www.cac.es/museo/actividades/ficha/?contentId=116236

Font: Museu de les Ciències Príncep Felip

No hay comentarios:

Publicar un comentario