jueves, 6 de octubre de 2011

Eventos: Exposiciones y rutas en el Parque Natural de Puebla de San Miguel.


Rutas Interpretativas: Bosques de Ribera y Tejeda. Parque Natural de Puebla de San Miguel.

Siguiendo con las actividades previstas con motivo del Año Internacional de los Bosques os invitamos a participar en las Rutas Interpretativas programadas para las próximas semanas.

La primera tendrá lugar el 23 de octubre y discurrirá por la zona de menor altitud del PN. En el paraje de Piqueras y su entorno podremos disfrutar de los colores, olores y sonidos que el otoño imprime en la vegetación de ribera.
La segunda se realizará el 6 de noviembre, y nos adentraremos en el Barranco de La Hoz para contemplar las poblaciones de tejos, una especie arbórea que crece preferentemente en zonas húmedas de los barrancos.

-----------------------------------------------------------------------------------

Exposició CERTAMEN NACIONAL DE FOTOGRAFIA CIENTÍFICA
SALA D'EXPOSICIONS del Jardí Botànic de València
Fins el 30 d'octubre

HORARI D'APERTURA

De dilluns a diumenge de 10 a 14h i de 16 a 19h

ENTRADA GRATUÏTA
Arriba al Jardí Botànic la huitena edició de "FOTCIENCIA", el concurs de fotografia científica convocat pel Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT). Iniciativa que pretén apropar la ciència i la tecnologia als ciutadans a través de diferents imatges relacionades amb aquest camp però captades sota un punt de vista artístic i complementades amb contingut divulgatiu.

Meduses, ambre en formació, proteïnes fluorescents, nanopartícules magnètiques són solament algunes de les insòlites imatges que podem trobar en aquesta mostra itinerant. Un recull amb les millors fotografies de la passada edició que han estat seleccionades per un jurat multidisciplinari format per investigadors, gestors, divulgadors científics i fotògrafs. El certamen presenta una categoria general i una altra micro, guardonades ambdues amb un primer i un segon premi, i un esment honorífic a la imatge més votada pel públic. A més, s'han atorgat enguany dos premis extraordinaris sota el lema del "Any Internacional de la Química 2011" i "La ciència i tu".

Art i ciència, un altra perspectiva de l'activitat científica actual plena de bellesa i color, que trobareu a la sala d'exposicions del Jardí Botànic durant el mes d'octubre.

I si vols formar part d'aquest projecte ja pots participar en FOTCIENCIA9, enviant les teues fotos abans del 31 d'octubre o votant on-line la que més t'agrade del 7 al 20 de novembre, coincidint amb la celebració de la setmana de la ciència.

Més informació: www.fotciencia.es

---------------------------------------------------------------------------------
Exposición de la UNESCO "La biodiversidad en imágenes" hasta el 11 de octubre
Universidad CEU-UCH
Palacio de Colomina
c/Almudín 1
Valencia

---------------------------------------------------------------------------------
Hasta el 28 de octubre, está en el Instituto Francés de Valencia una exposición pedagógica sobre la vida y el trabajo de Marie Curie con motivo del Año internacional de la Química 2011.
Moro Zeit, 6 - 46001 Valencia

No hay comentarios:

Publicar un comentario