lunes, 24 de octubre de 2011

Notícies dilluns 24 d'octubre. Dia de les Nacions Unides. Dia Mundial de la Informació sobre el Desenvolupament.

«Unámonos, con la fuerza que nos da ser siete mil millones de personas, en nombre del bien común mundial»
Mensaje del Secretario General Ban Ki-moon con ocasión del Día de las Naciones Unidas 2011

El 31 d'octubre del 2011, s'espera que la població mundial arribarà a 7 mil milions de persones.
Un món de 7 mil milions planteja molts reptes: en la lluita contra la pobresa i la malaltia, per a assegurar l'educació i els mitjans de vida sostenible i mitigar el canvi climàtic. Però esta fita per a la humanitat també pot ser vist com una oportunitat per a renovar el nostre compromís de treballar individualment i col·lectivament per un món millor.

Una campanya llançada pel Fons de Població de les Nacions Unides anomenada 7 mil milions d'accions, tracta d'inspirar el canvi que marcarà la diferència, posant en relleu l'acció positiva dels individus i les organitzacions al voltant del món. Pots llegir les seues històries o afegir la teua en 7billionactions.Org

UNITED from 7 Billion Actions on Vimeo.



Hui, 24 d'octubre del 2011, se celebra el Dia Mundial de la Informació sobre el Desenvolupament. Per a cridar l'atenció de l'opinió pública mundial sobre els problemes i les necessitats de desenvolupament, a fi d'enfortir la cooperació internacional amb mires a resoldre'ls.

El 24 d'octubre de 1945 va començar a regir la Carta de les Nacions Unides, firmada per representants de 50 països (en l'actualitat, són al voltant de 200). El seu aniversari també va ser triat per a celebrar el Dia Mundial de la Informació sobre el Desenvolupament, perquè l'ONU considera que la difusió és fonamental per a començar a solucionar els problemes que hui patix el món.




Avisos per pluja:


Hui: Más de 200 personas mueren en el terremoto que ha sacudido el sureste de Turquía; El Hierro registra un leve repunte sísmico; El "Ramón Margalef" sustituye al "Lozano" para hallar el foco de la erupción en El Hierro; Comunitat Valenciana: Los humedales registran la cifra mas alta de nidificaciones en 27 años; Uggianaqtuq: El clima es un viejo amigo que ha comenzado a volverse raro; Cómo salvar a la tortuga carey; La naturaleza llegó a los móviles y se hizo aplicación; Las mejores imágenes de vida salvaje del año; Una vacuna mejora la supervivencia del cáncer de pulmón; i Las ensaladas también pueden ser comida insana.

Gens en compte de fàrmacs:

No hay comentarios:

Publicar un comentario