lunes, 10 de octubre de 2011

Visita a l'exposició "Cent anys nostra"





Esta mañana hemos estado en el Almudín muy cerca del colegio, a pocos minutos. Nos han enseñado y explicado que la Albufera hace cien años que pertenece al Ayuntamiento de Valencia. Hemos visto los tipos de patos que hay allí,… También hemos visto los barcos en los que en cuarto nos subimos todos en uno.
Ana Vañó 1r d’ESO


L’exposició a la qual hem assistit parlava de l’Albufera i la Devesa. De que tenim que adonar-nos de que és un paisatge privilegiat i que si no fora per l’opinió dels ciutadans i la pressió que exerciren l’Albufera no seria com és ara: un paisatge per atots i que rebosa de vida. El que sols passar és que no la valorem.
Lorena Manglano 3r d’ESO




Allí vam vore mapes i fotografies que mostraven la història de l’Albufera, La seua creació,… També hi havien recreacions de la forma de pesca antiga i moderna en xicotet. … Hi havien maniquíes amb la roba tradicional dels camperols pescadors d’aquells temps.
Mª José Francés 1r d’ESO


Em va cridar l’atenció com era abans de gran l’Albufera i com amb el pas dels temps, degut a l’acció humana ha anat fent-se més i més menuda.
Álvaro Martín 4t d’ESO




La exposición finaliza diciendo que tenemos que conseguir que el Parque Natural de la Albufera sea declarado Reserva de la Biosfera por la Unesco.
Violeta Merita 1r d’ESO



… També m’ha servit per a adonar-me compte que hem de respectar i cuidar els parcs naturals perque duren molts anys més.
Carlos Olmeda 1r d’ESO


M'ha agradat molt l'exposició del museu de l'Almodí sobre “l'Albufera”, m'ha paregut molt interessant que ens hagen contat com s'ha format “l'Albufera” i qui i com es va comprar i va passar a formar part de València.
Adrián Mas 3r d’ESO

No hay comentarios:

Publicar un comentario