viernes, 11 de noviembre de 2016

Eventos: Conferència 17 de novembre "ELS JARDINS BOTÀNICS ESPANYOLS EN EL SEGLE XX"

CICLE DE CONFERÈNCIES. ART AL JARDÍ

DIA: 17 NOVEMBRE 2016
LLOC: Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic
HORA: 18.30 h
Entrada Lliure. Aforament limitat. Totes les conferències seran en castellà
ORGANITZAArte, Ciencia y Naturaleza de la Universitat Complutense de Madrid i Jardí Botànic de la Universitat de València
CONFERENCIANT: Antonio Regueiro. Conservador del Reial Jardí Botànic de Madrid en excedència
DIRIGIT A: públic general, artistes i científics interessant en l’art, la ciencia, la investigació i la divulgació
DESCRIPCIÓ
El Jardí Botànic organitza i acull el cicle de conferències Art al Jardí vinculades a la mostra amb el mateix nom junt amb el grup d’investigació Arte, Ciencia y Naturaleza de la Universitat Complutense de Madrid. L’objectiu d’aquestes xerrades serà acostar als assistents al món de la ciència a través de l’art i viceversa. 
En aquesta primera conferencia el conservador i biòleg del Real Jardí Botànic de Madrid enumerarà els jardins botànics històrics que hi havia en Espanya a principis del segle XX per resumir la seua evolució al llarg de la centúria. Especial atenció rebran les institucions que es restauraren o crearen en l’últim quart de segle.
I com no, el conferenciant es referirà al nostre Botànic com exemple d’institució històrica, que remunta els seus orígens a l’any 1567, encara que es troba en l’actual emplaçament des de 1802. És, segons Antonio, un dels centres que millor ha sabut adaptar-se a les noves exigències científiques i conservacionistes.
I les següents conferències:
15 DESEMBRE - PLANTES EN L'ART ACTUAL

No hay comentarios:

Publicar un comentario